PKC’83 Team Carre

In 2017 besloten café eigenaren Amir Albadawi, Monty Albadawi en vriend Wail Ahrilla ambitieus om een zaalvoetbal team te starten. Zij hadden natuurlijk al wel gezien dat er in sportcafé Carré erg veel talentvolle voetballers rondlopen. Een avontuurlijke weg, die zeker niet onmogelijk leek te zijn gezien de aanmeldingen die binnen stroomden. Al snel groeide een plan wat voor recreatieve doeleinde bedoeld was uit in een waar succes. Door middel van het aantrekken van bekende namen in de voetbalwereld als Angelo Zimmerman, Anton Jongsma, Monty Albadawi, Fahim Bellghroub & last but not least Wail Ahrilla mocht het vriendenteam instromen in de 1 e klasse. Het team werd verder ingevuld door Erwin Oosterhof (keeper), Mayhar Zardostian, Bart Slager, Moes Albadawi en Chavez Terseimas. Met Amir Albadawi & Bobby als leiders kon het team beginnen met het zaalvoetbal avontuur.

Het begin van het avontuur begon bij de club Oranje-Nassau uit Groningen. In het
debuutseizoen van het vriendenteam uitkomende in de 1 e klasse, zijn de heren geëindigd op een 2 e plek in de competitie. Uiteindelijk heeft het vrienden team van Carre, promotie weten af te dwingen naar de hoofdklasse in het zaalvoetbal via nacompetitie. In de beker district noord werd de halve finale bereikt door onder andere topklasser Futsal Winsum te verslaan. In de halve finale troffen de heren Drs. Vijfje. Een wedstrijd vol spanning tot de laatste seconden werd helaas verloren. Dit mocht de ambitie natuurlijk niet bederven. Met een promotie naar de hoofdklasse heeft Carre zijn naam gevestigd in het hartje van Groningen. Dit smaakte naar meer waarna Amir Albadawi, Monty Albadawi en Wail meteen
om tafel gingen, om het volgende plan te smeedden.

Seizoen 2018/2019

Na het succesvolle debuutseizoen van de heren Team Carre werd het tijd voor een overstap naar een andere club. Team Carré was erg ambitieus en wilde het groter uitpakken. Dit resulteerde in gesprekken met Robert Groninger die al jaren actief is bij PKC’83. Kortom; een man met een plan. Robert heeft ervoor gezorgd dat PKC’83 en Team Carré fuseerden en de licentie naar de hoofdklasse behouden mocht worden. De zaalvoetbalteam heet vanaf dit seizoen PKC’83/Team Carré en speelt hun thuiswedstrijden in de nieuwe sporthal Europapark. Na een daverende succes van het debuutseizoen hebben de heren besloten wat extra versterking toe te voegen aan de selectie. Devon Harmsma (keeper), Majid Allaui en Hossein Roghani zijn aangetrokken ter extra stimulans van succes. Beide spelers hebben jarenlange ervaring in de Eredivisie van het zaalvoetbal, met trots mochten wij deze spelers aan de selectie toevoegen. Ook zijn er aanpassingen doorgevoerd in de technische staf. Amir Albadawi is aangetrokken als nieuwe trainer. Naast een succesvolle ondernemer, is het ook gebleken dat Amir talent had voor het trainerschap. Amir werd bijgestaan door de eveneens nieuwe aanwinst assistent trainer Bobby Luigi. Hun gezamenlijke doelstelling was duidelijk: kampioen worden in de competitie en in de beker.

Wat van tevoren gezien werd als een erg ambitieuze en daarmee vrij lastige taak, is
uiteindelijk succesvol behaald door de heren van PKC’83/Team Carré. Na een imposant seizoen waarin de heren ongeslagen kampioen zijn geworden in de hoofdklasse met meer dan 100 doelpunten, hebben ze ook de Noordelijke beker voor zich weten te winnen. PKC’83/Team Carré promoveert in 2019/2020 naar de topklasse van het zaalvoetbal en mag uitkomen in de landelijke beker met eredivisie en 1 e divisie clubs.

Seizoen 2019/2020

Na een prachtig en succesvol seizoen in zowel de competitie als in de noordelijke beker, moesten er plannen en doelstellingen werden neergezet voor onder andere aankomend jaar. Amir Albadawi, Monty Albadawi, Bobby Luigi en Robert Groninger hadden een duidelijk doel voor ogen, kampioen worden in de topklasse en zo ver mogelijk komen in de landelijke beker. Met een ticket op zak in de landelijke beker kunnen de heren zich direct meten met de top van Nederland.
Door het toenemende succes van PKC’83/Team Carré, hebben de heren besloten versterking aan te trekken die past binnen het cultuur en de ambities van de club.
PKC’83/Team Carré is uiteindelijk op zoek gegaan naar jongens met kwaliteit en ervaring op een hoger niveau. Handrit Hoxhaj, Petrit Hoxhaj & Amin Ajouaou hebben alle drie de nodige ervaring op hun naam in de eredivisie. Daarnaast is de komst van opkomend talent Joshua Sion de laatste schakel die het team compleet maakt. In het technische hart van het team is gekozen voor een nieuwe trainer met de nodige ervaring op zak. Met het aantrekken van trainer Bas Lulofs, tevens ook oud international van het Nederlands zaalvoetbalelftal wilt PKC’83/Team Carré direct promoveren naar de 1 e divisie. Door zijn enorme ervaring in de eredivisie zaalvoetbal is hij de perfecte match voor PKC’83/Team Carré. Met de komst van nieuwbakken trainer Bas Lulofs, het aantrekken van vier nieuwe spelers, en de kwaliteit en de wil van de selectie die we al hebben, gaan we in het nieuwe seizoen met volle vertrouwen en ambities voor onze doelen. Hiermee gaan we een avontuurlijk en hopelijk een succesvol jaar tegemoet.