Team 1

PKC'83 Team Carre 1

Trainer/staf

Bas Lulofs | Hoofdtrainer/Coach
Petrit Hoxhaj | Assistent Trainer/Coach
Amir Albadawi | Team Manager
Bobby Luigi | Assistent-trainer/coach

Keepers

Ahmed Hersi
Erwin Oosterhof
Devon Harmsma

Spelers

1.Monty Albadawi
2.Moes Albadawi
3.Majid Allaoui
4.Fahim Bellghroub
5.Handrit Hoxhaj
6.Angelo Zimmerman
7.Anton Jongsma
8.Amin Ajouaou
9.Hossein Roghani
10.Yoshua Sion

Trainer/staf

De trainers en staf van PKC’83/Team Carré 1

Hoofdtrainer/Coach

Bas Lulofs

De komst van de eerste gediplomeerde zaalvoetbaltrainer binnen PKC’83/Team Carre is een feit. Het bied gelijk de mogelijkheid om een serieuze gooi te doen naar de kampioenschap in de Topklasse. Met de komst van Bas Lulofs haalt de club een grote naam in de zaalvoetbalwereld binnen. De oud international heeft de ambitie om met dit team het hoogst haalbare niveau van Nederland te halen.
Zelf heeft hij een brok aan ervaring. Hij speelde bij Avanti en jarenlang met Leekster Eagles in de top van Nederland en schopte het tot het Nederlands elftal. Bovendien heeft hij de know-how om de randvoorwaarden die bij de ambitie van de club passen in kaart te brengen.

Assistent Trainer/Coach

Petrit Hoxhaj

De in Kosovo geboren Petrit Hoxhaj (broer van Handrit Hoxhaj) beschikt over een ruime ervaring op zowel het veld als in het zaalvoetbal. Zo speelde hij voor FC Groningen onder 19 en was hij contractspeler bij SC Veendam. Daarna volgden onder andere WKE en Katwijk, in de zaal speelde Hoxhaj voor Leekster Eagles. Momenteel uitkomend voor ACV Assen en als Assistent trainer/coach van PKC’83/Team Carre.

Team Manager

Amir Albadawi

Amir Albadawi is een van de oprichters van de zaaltak binnen club PKC’83. Hij begon vanaf het eerste seizoen 2017/2018 als leider van het team en dwong in het eerste jaar gelijk promotie af met het team via nacompetitie van de 1 e klas naar de hoofdklasse. In het tweede seizoen werd Amir aangesteld als hoofdtrainer en werd overtuigend ongeslagen kampioen in de hoofklasse met team Carre. Vanaf dit seizoen gaat hij verder als voorzitter van de zaalafdeling en vult hij de functie van teammanager van team Carre 1 in.

Assistent-trainer/coach

Bobby Luigi

Bobby is op de helft van seizoen 2017/2018 begonnen als leider van team Carre. Met heel veel enthousiasme en passie heeft bobby de harten en het vertrouwen van de spelers weten te winnen. In het tweede seizoen was Bobby samen met Amir eindverantwoordelijke voor het succesvolle jaar in de hoofdklasse. Na het succes in de afgelopen twee seizoenen is Bobby dit jaar vooral bezig met Sponsorzaken, en hij vervult de functie van teamleider van team Carre 1.

Spelers

De spelers van PKC’83/Team Carré 1

Keeper

Devon Harmsma

Devon is met zijn lengte en kwaliteit een robuuste en betrouwbare keeper in het doel. Speelde niet eerder in de zaal maar heeft een brok aan ervaring op het veld bij onder andere Omlandia, ACV Assen en momenteel bij Pelikaan S. Is spelend lid sinds het seizoen 2018/2019. In zijn debuutjaar is hij kampioen geworden in zowel de competitie als in de beker. Dit seizoen is hij een vaste waarde in de ploeg.

Keeper

Ahmed Hersi

Ahmed speelt sinds dit seizoen voor team Carre, met heel veel ervaring in de zaalvoetbal heeft Ahmed een plek verdient in de selectie van ons team. Hij kwam jarenlang uit voor het Nederlands elftal doventeam en speelde een lange tijd in de top van het Nederlandse zaalvoetbal. Met veel plezier en trots hebben kunnen we melden dat Ahmed nu voor team carre speelt.

Keeper

Erwin Oosterhof

Erwin speelt vanaf het eerste jaar van de oprichting van de club in 2017/2018 al bij team Carre. Met zijn ervaring op het veld bij onder andere Groninger Boys en Gruno weet Erwin wat het inhoud om een keeper te zijn. Met zijn uitstraling, passie en inzet is het een geweldige doelman waar we op kunnen bouwen. Na twee sterke seizoenen kunnen we nog steeds genieten van Erwin bij ons in de ploeg.

Speler

Monty Albadawi

is één van de oprichters van team Carré en tevens eigenaar van Café Carré. Spelend sinds het debuutjaar 2017/2018. De geboren leider is vanaf het begin aanvoerder van het team, met zijn winnaarsmentaliteit, passie en inzet blijkt het al jaren een vaste waarde in de ploeg. Zijn aandeel was van groot belang in de promotie naar de hoofdklasse. In de hoofdklasse was Monty wederom zeer belangrijk in de strijd om de kampioenschap. Door zijn prestaties en inzet is Monty niet meer weg te denken in de selectie en de organisatie van de club.

Speler

Moes Albadawi

Moes is een enorm gedreven en getalenteerde zaalvoetballer. Hij begon op zijn zeventiende jaar met zaalvoetballen in het debuutseizoen van team Carré. Vanaf toen konden we al zien dat we heel veel plezier aan Moes zouden gaan beleven. Is gaandeweg steeds belangrijker geworden in het team. Met wat hij tot nu toe laat zien kunnen we veel gaan verwachten van hem in de toekomst. Speelt momenteel op het veld voor het ambitieuze Pelikaan S en in de zaal uitkomend voor team Carré.

Speler

Majid Allaoui

Majid speelt sinds het seizoen 2018/2019 voor team Carre. Majid heeft jaren lange ervaring in de eredivisie bij onder andere Leekster Eagles en Avanti. Hij schopte het zelfs tot het elftal van jong oranje. Na een paar jaar afwezigheid in de zaal is the powerhouse weer te bewonderen in Groningen bij team Carre. In zijn debuutseizoen is hij meteen kampioen geworden in zowel de competitie als in de beker. Met zijn winnaarsmentaliteit, ervaring en kwaliteit is Majid een voorbeeld voor het team geworden. Hij neemt het team op sleeptouw en is een leider in de ploeg.

Speler

Fahim Bellghroub

Fahim is vanaf het begin meer dan een speler voor het team geweest, hij speelt een grote rol in het ambitieuze plan door onder andere spelers aan te trekken van een bepaald niveau. Fahim is een uitzonderlijke voetballer zowel op het veld als in de zaal. Hij speelt sinds het begin 2017/2018 al voor het team. In zijn debuutjaar had Fahim met 56 goals een groot aandeel in de promotie naar de hoofdklasse. In het seizoen 2018/2019 wist de publiekslieveling wederom het net veelvuldig te vinden en scoorde in dat seizoen maar liefst 32 keer, daarmee is Fahim in twee achtereenvolgende jaren topscoorder en één van de sterkhouders van het team geworden.

Speler

Handrit Hoxhaj

Handrit is dit seizoen erbij gehaald om een kwaliteit injectie toe te voegen aan het ambitieuze plan van de club om door te stromen naar de eerste divisie. Hij komt over van landskampioen Hovocubo waar hij met zijn ploeg meerdere keren de eerste plek wist te bemachtigen in de eredivisie. Met zijn ervaring op het allerhoogste niveau bij onder andere Leekster Eagles, Avanti en Hovocubo weet hij wat er gevraagd wordt in de top van Nederland.

Speler

Angelo Zimmerman

Angelo is vanaf het begin in seizoen 2017/2018 al een vaste waarde in het team. Met zijn enorme ervaring in het betaald voetbal op het veld bij onder andere FC Groningen, SC Veendam, RBC Roosendaal en ex international  van Curaçao is Angelo een smaakmaker waarvoor je naar het voetbalveld gaat. Met zijn leiderschap en rust op het veld heeft hij de ploeg naar een hoger niveau getild. Na twee succesvolle seizoenen is hij nog steeds te bewonderen in team Carre.

Speler

Anton Jongsma

Anton speelt vanaf het begin in het seizoen 2017/2018 al voor team Carre. Met een brok aan ervaring op zak in het betaald voetbal  bij onder andere, FC Groningen, PEC Zwolle, RKC Waalwijk en ex international van Curaçao is deze baltovenaar een genot om naar te kijken. Met zijn plezier en uitstraling in het voetbal is zijn aandeel in de successen van het team ongekend. Voor Anton kom je naar de zaal om te genieten van een avondje zaalvoetbal. Deze man ademt voetbal.

Speler

Amin Ajouaou

Amin speelt vanaf dit seizoen bij Team Carre. Amin is eveneens gehaald om de ploeg van kwaliteit te voorzien die nodig was voor de ambities van de club. Met zijn enthousiasme en ervaring bij onder andere Leekster Eagles in de zaal, verwachten we veel van de talentvolle zaalvoetballer. Hij past in het plaatje cultuur en ambitie dat met Team Carre gemoeid gaat.

Speler

Hossein Roghani

Hossein speelt sinds het seizoen 2018/2019 voor Team Carre. Hij heeft de ervaring bij onder andere Leekster Eagles in de eredivisie en de passie dat paste bij ons, en is sinds hij bij ons speelt een vaste waarde in de ploeg. De stille kracht is van groot belang geweest in de successen van het team. Zo wist hij in zijn debuutjaar kampioen in de hoofdklasse te worden en de noordelijke beker binnen te halen. De veelzijdige speler heeft zich bewezen een teamspeler en een alleskunner te zijn door onder andere, als noodkeeper te fungeren en daarin wist hij in twee achtereenvolgende wedstrijden te scoren. Met veel passie en inzet geeft Hossein elke wedstrijd weer alles voor het team.

Speler

Joshua Sion

Joshua is sinds dit seizoen te bewonderen in de clubkleuren van Team Carre. Joshua is zoon van oud Profvoetballer Romano Sion speelde onder andere voor FC Groningen, SD Compostela & RIO Ave FC. Het voetbal zit duidelijk in het bloed, Joshua is een exceptioneel talent. Na een periode in de jeugd van FC Groningen en Bequick uit Haren, heeft hij besloten om in de zaal verder te gaan. met het aanstormend talent in de ploeg beloofd dat veel goeds voor in de toekomst.